WORKSHOPS

Tilbake til program

Digitalisering med brukeren i sentrum

Digitalisering er ikke et IT-prosjekt, det er effektivisering og forbedring av folks hverdag som borgere, kunder og ansatte. Et godt digitaliseringsprosjekt starter med innsikt i denne hverdagen. I dette verkstedet skal du lære hvordan du setter brukeren og hennes behov i sentrum. Teknologi kan du velge etterpå.Slik skal vi sikre at det er det de reelle problemene som blir digitalisert og at hverdagen blir enklere for dine ansatte og kunder.

Digitaliseringsbølgen skyller ubønnhørlig over oss. Alt som kan digitaliseres, vil digitaliseres. Fjorårets stortingsmelding Digital Agenda for Norge beskriver digitalisering som et kritisk middel for innovasjon og konkurransefortrinn. Gründermanifestet slår fast at satsing på digitalisering er eneste håp for Norge, hvis vi skal overleve som velferdsstat. 

Vi lykkes med digitaliseringen kun om vi setter brukeren og ikke teknologien først.

Fasilitator(er)

Anne Zanussi

Anne Zanussi er en av Halogens mest erfarne designere og jobber daglig med å hjelpe våre kunder til å hente mer verdi ut av deres verdikjeder.

Harald Sævareid

Harald Sævareid er seniordesigner og leder vårt Stavanger-studio. Han er opptatt av å skape gode brukeropplevelser hos de ansatte slik at de igjen kan levere verdi for kundene.

kontakt

Partnere

NYHETSBREV

Jeg vil følge med på hva som skjer!

Tusen takk! Du hører fra oss snarlig!
Oisann, noe gikk galt. Prøv igjen!
Ta kontakt med oss om det vedvarer.